• ltn1

    Ons Deskundig Personeel zorgt dat uw onderdelen op een Professionele wijze worden gerepareerd .

  • ltn2

    Top Merk Apparatuur

  • ltn3

    Wij investeren in Kwaliteit

  • ltn_5
  • ltn_6

 

81894b bdbd6218b896667f1f35b6fa18ccd604.jpg srz p 466 356 75 22 0.50 1.20 0.00 jpg srzBosch maakt gebruik van een precisie technologie met de toepassing van zeer moderne diagnose- technieken en ook speciaal gereedschap voor het testen, repareren  en afstellen. Om de moderne diesel inspuitsystemen op een professionele manier te repareren beschikken wij niet alleen over een grote mate van kennis maar ook over dieselspecialisten van LDS die een degelijke opleiding hebben gevolgd van buitenlandse instructeurs.

Diesel brandstofpompen met een CR of VP systeem bieden vandaag de dag een betere rij-ervaring:

*DYNAMISCH  *COMFORTABEL  *ZUINIG

 Deze nieuwe systemen maken de dieselmotor:

 *EFFICIENTER IN BRANDSTOFVERBRUIK

*MEER PERFORMANCE

* MILIEU VRIENDELIJKER

 

 

 

 LDS is ongetwijfeld uw professionele partner op het gebied van dieseltechniek en repareert  diverse soorten brandstofsystemen, dus van klassieke lijnpomp tot hedendaagse common rail.

 

In onze modern uitgeruste werkplaats stellen wij diagnose vast aan alle mogelijke diesel  voertuigen.

 

Zowel voor de mechanisch aangestuurde verdeler-pompen als voor de elektronische versies kunt u bij ons terecht voor controle en reparatie.

 

Door middel van onze moderne testapparatuur kan uw pomp worden getest en opnieuw afgesteld volgens de specifieke afstelgegevens van de fabrikant. wij zijn gespecialiseerd in diesel brandstofsystemen van: BOSCH, ZEXEL, DENSO en DELPHI: voor Doosan, Hitachi, Yanmar, JCB en nog vele bestaande diesel machinerieen.   

 

canada-generic.com/generic-levitra-online


Copyright © 2014 | Lautan Diesel Service |  Alle Rechten Voorbehouden